Vill se en härlig film

november 5, 2012

Nu skulle jag vilja ha lite filmtips om vad ni tycker är bra på bio just nu. Jag skulle vilja se en riktigt härlig film som känns feel good. Det är skönt under vintern att hitta på lite roliga aktiviteter som får en att hålla humöret uppe.

En film jag varit sugen på att se är En oväntad vänskap. Det är en fransk film som tydligen ska vara en riktig succé. Min kompis sa att den var riktigt rörande. Det handlar om en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset. Det låter lite stereotypt men om de fixar att komma undan med det så funkar det väl. Han blir i alla fall personlig assistent mot en rik och ensam aristokrat som sitter i rullstol.

Upplägget låter lite för stereotypt och tillrättalagt men filmen verkar ju vara mer än den korta beskrivning som jag gett av den. Annars borde den inte ha fått så goda recensioner! Om jag går och se den så kanske jag låter er veta vad jag tyckte, om jag minns.

Jag skulle vilja gå och se den senaste Bondfilmen också, den kanske känns som ett mer säkert kort. Men det är kanske inte en lika positiv film. Jag ska höra med min kompis vad hon är mest sugen på så väljer vi utifrån det.

Comments are currently closed.